Menukaart december

Menukaart - decembermaand

afhalen en bezorgen tijdens de feestdagen in december

Voor het weekend van Sinterklaas (zaterdag 5 en zondag 6 december) en de Kerstdagen (24, 25 en 26 december) stellen we een speciaal viergangen menu (vis of vegetarisch) samen voor 35 euro per persoon (exclusief wijn). Je bestelt via info@brusselslof.com en kan het één van de genoemde data ophalen of laten bezorgen. We bezorgen in de middag tussen 14.00 – 16.00 uur.

Je ontvangt het menu met uitleg erbij en maakt het thuis verder af. Veel ingrediënten zijn al klaar om te gebruiken, andere moet je zelf nog even afmaken of opwarmen. En dan begint het leukste, namelijk alles zo mooi mogelijk schikken op een bord.

Allergie of dieetwensen? Dat is geen probleem voor ons. Laat het even weten, dan houden we er rekening mee.

Ben je op zoek naar een leuk en lekker kerstpakket voor je werknemer(s)? Geef ze dan een cadeaubon van Brussels Lof ter waarde van een bedrag naar keuze. De cadeaubon kan gebruikt worden voor een diner aan huis of voor een diner in het restaurant als het weer mag. Een menu cadeau geven mag natuurlijk ook, neem dan even contact met ons op via info@brusselslof.com voor de mogelijkheden.

Het menu vind je binnenkort op deze pagina.